top of page

Onze projecten leiden tot actieve betrokkenheid

B-in motion werkt veel samen met gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars die met bewoners aan de slag willen. We bedenken een opvallend en vrolijk concept dat actieve betrokkenheid van je doelgroep oplevert. Ons uitgangspunt: een onbevangen blik en een enthousiaste insteek levert altijd positief resultaat.

Wij brengen de boel in beweging, zorgen ervoor dat er iets onverwachts gebeurt en geven een boost aan de plannen.

De persoonlijke aanpak staat altijd centraal. Op deze manier willen meer bewoners actief meedenken over de toekomst van hun buurt of de aanpak van een specifiek onderwerp.

 

Eerst doen we beknopt maar effectief onderzoek naar de achtergrond en identiteit van de doelgroep. We zorgen voor de juiste toon en gaan samen iets ondernemen. Hierbij spelen persoonlijke ontmoetingen en het (her)ontdekken van je omgeving een belangrijke rol. Het resultaat is een helder bewoners- of gebruikersadvies waar iedereen achter staat. We zorgen voor een goede afspiegeling van de buurt waardoor het advies dient als betrouwbare input voor de opdrachtgever.

Als kers op de taart een buurtmanifestatie of een actief project voor en door buurtbewoners en actieve organisaties in de buurt.

De banden met gemeente of organisatie worden verstevigd en het levert een waardevol klankbord voor de toekomst op. Wij adviseren desgevraagd hoe die betrokkenheid te behouden en te verstevigen.

Mensen in beweging krijgen, dat is ons doel. Om energie los te maken en de toekomst op een positieve manier te beïnvloeden. Onze producten en projecten zijn altijd op maat gemaakt.

Voor de buurtprojecten werkt B-in motion samen met een vast team van freelancers. Mensen die samen met An wijk in duiken, die een goed en vrolijk ontwerp maken en die de boel letterlijk in beweging krijgen.

bottom of page